O mě

Jmenuji se Veronika a jsem knihomolka každým coulem. Miluju historické romance, ale i dystopie a detektivky - od Richarda Castla :)Miluju ten seriál :)

Popular Posts

Používá technologii služby Blogger.
pondělí 11. srpna 2014
Ahoj :)

Další unboxing je tady :-) Hezký zbytek večera :D
V.


4 komentářů:

Libri a já řekl(a)...

Verunko, tak s tím Buxem máš naprostou pravdu. Nedávno jsem si od nich koupila 10 knížek a 4 z nich mi taky přišly mírně poškozené. Jedna byla poškrábaná a další měly zvlněné přebaly. Hold si neumějí vážit svých zákazníků. Já na Buxu skoro vůbec nenakupuji, tohle byla výjimka, protože tam měli výprodej, ty ceny se mi zdají dost vysoké. Mé nejoblíbenější internetové knihkupectví je http://www.knihkupectvi.mobi/ a http://www.beletrie.eu/. U Mobi jsem objednávala již poněkolikáté a vždycky jsem byla nadmíru spokojena. A co se týče Beletrie, to je vlastně stejné knihkupectví jako Mobi, akorát Mobi je Beletriina mobilní verze. Ty ceny jsou bezkonkurenční. A v porovnání s Buxem? Jako nebe a dudy. Třeba takový Remy stojí na Mobi 181,- a na Buxu 209,-. Podobně je tomu i s ostatníma knížkama. Ze všech knížek, které jsem na Mobi objednala (bylo jich celkem asi 26), mi přišla mírně poškozená jenom jedna. Na Beletrii jsem si tento týden objednala taky, takže zatím na zásilku čekám, ale jak už jsem psala, Beletrie je totožná s Mobi, takže si jsem skoro jistá, že budu spokojená.
Určitě mrkni na jejich stránky, za mě rozhodně doporučuji.

Unknown řekl(a)...

Hezké video:) Vůbec se ti nedivím, že tě to naštvalo. Bux má super akce, ale knihy bohužel v hrozném stavu. Kupovala jsem si od nich nějaké knihy ve slevě a taky byly poškozené.
Nakupuji na Dobrých knihách. Je pravda, že si objednávky vyzvedávám osobně, takže poštu nemůžu posoudit, ale vím, že i lidé, co si knihy nechávají doručovat, jsou taky spokojení. Mají tam naprosto skvělé ceny, v drtivé většině jsou levnější než bux.cz, takže můžu jen doporučit.

Unknown řekl(a)...

Ahoj, skvělé video, moc ráda tvoje videa sleduju. A i já můžu jen doporučit dobré-knihy.cz knížky jsou vždy v naprostém pořádku a ceny tam mají skvělé.

A.P. Zacharová řekl(a)...

Na začiatok by som Ti chcela pochváliť naozaj pekný dizajn blogu, naozaj veľmi pekné. Dlho som sa odvažovala, či napísať, alebo nie ostatným blogerom a mať nejaké spriatelené blogy, no nakoniec som sa rozhodla, že áno.
Mám veľmi rada tvoje recenzie a chcela by som ťa čo najláskavejšie poprosiť, či by si sa nepozrela na môj blog http://bestpetrzlenyferkamrkvicku.blogspot.sk/ a povedala, ako sa Ti páči. Snáď by som po dlhšom čase pristúpila aj na akési "Spriatelené blogy" a ja by som tak rozšírila svoje známosti s internetovými knižnými recenzentmi.

Veľmi Ti ďakujem, ak si nájdeš čas a pozrieš sa!